Hadiah Kreatif

Khamis, 25 November 2010

Our First Anniversary

cerita nie sebenarnye nak kata da lama agak lama la jugak tapi bagi ku its very memorable.... nak tau sebab ape.. hehehe... on this date is our first anniversary with my hunny bunny 13 februari 2010,,,, kami couple 13 februari 2009.... lama kami merancang sebenarnya,,,, nak sambut macam mane.. lastly kite org got an idea.... kami sambut di Alor Star, Kedah... heheh.... wat a wonderfull life,,,,, sebabnye,,,, kami enjoy sangat2 masa 2.... First day arrive at kedah was about 12.00am midnight.... lapa so.... kite org pn g la cari mkanan.... kami makan kat stadium... air die punya la special.... bapak  besar gelasnye.... nak saiz ape...L, XL,, sume ade.... mintak je,,, hehe.... then kite orang pn da penat.... tidola... soknye kami bangun pagi2 pergi ke PADANG BESAR.... huhu.... yeay shopping..... huhu..... what i get on that day... mcam2 i dapt,,, baju, sweater, kasut,.... beg.... wah meriah... hehe... thanks papa for the present.... but ibu bagi papa something yang simple je... hand made.... so... tuk entry kali nie haku masukkan gambar kami di kedah... merewang2... hheheee.... 

on the way to padang besar

at padang besar

dah nampak kan kat sign board 2.... at Gua Kelam....


at Jitra....

In front of Istana Anak Bukit....

in Front of Replika Menara Alor Star.... ada benda putih kat blakang 2 sebenarnye kaki menara Alor Star....


ON THE WAY to Send me Back TO UiTM....

Kedai makan di sri iskAndar.....

StADIUM kOTA rAJA kLANG.... 

the last pic nie kat stadium kota raja klang.... hehehe... actually... this pic is the day that i give my hunny bunny hadiah... rasa seronok sangat time nie... hehhe.... 

nak tgk hadiah yang haku bagi kat my hunny bunny... hehhehe.. next entry la ye....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan