Hadiah Kreatif

Isnin, 7 Februari 2011

Percutian Yang Indah (cont'd)

03/02/2011 Plaza Gurney - Nak dijadikan cerita... nak cari parking kat cnie punya la susah.... nak kene pusing 2 3 kali baru jumpa.... 2 pn nak kene jaga parking dulu baru dapat kalau x haram jadah sampai esok pn x dapat nak naik gurney plaza 2.. hehe... Sampai je depan pintu gurney plaza 2 ada 2 ekor arnab besar gile tgu dpan pintu masuk... nak tengok x arnab nye????



ha yang menyibuk kat sebelah kite orang nie pn sepupu my hunny bunny ku...
ha blakang 2 la arnab yang ak kata 2,.. maklumlah tahun arnab kan tahun nie 2 yang arnab besar giler die letak kat pintu depan nie.... so kite orang pn mencapap la kejap.. hehe... 

next... korang ingat kat jepun je ke yang ada bunga sakura... kat penang pn ada jugak la... hehe... nak tgk jugak ke?


opsss!!!!... termasuk lah pulak gambar sepupu my hunny bunny ku nie.... single but not available ok... nanti ada yang marah.... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan