Hadiah Kreatif

Selasa, 2 Ogos 2011

Alahai Khairul Fahmi

Bagi mereka yang terlibat dengan dunia 'FOFULAR' nie x lepas dari pandangan umum... apa yang nak jadi dengan orang 'fofular' nie sume mereka update... haha.... termasuklah aku.... ok la,,, baru2 nie kenyataan media yang menggemparkan apabila Khairul Fahmi menyatakan yang die  telah putus tunang dengan tunangnya 'elia'... hmmm how sad and frustrated... mane doknya dah happy2 jadi tunangan orang kemudia tup2 putus plak... sangatlah tragis cerita mereka berdua ini... ini kerana si elia telah menceritakan kisah cinta meraka didalam blog.. x slah kerana blog adalah hak peribadi memasing,,,, suka hati dorunk lah nak cite pasal ape pn... huhu... ape pn aku nak bgtau kat elia supaya bersabar dengan apa yang telah terjadi.. yang penting kene kuatkan semangat dan jangan mudah kalah... 

Apakah masalah di sebalik senyuman mereka... hanya mereka yang tahu...









2 ulasan:

  1. tu lah, x sangka kan...
    pdhl dh kawan lama, tp tup tup..
    putus lak baru pun btunang..

    tu ah mgkin jodoh kan..
    errrm, tu la kna ati2 gak kalo dh public figure, status segala tu kna jaga la.. huhu

    BalasPadam
  2. walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    BalasPadam