Hadiah Kreatif

Jumaat, 26 Ogos 2011

Great Teacher Onizuka

Seperti yang kita ketahui Great Teacher Onizuka sekarang nie tengah jadi jutawan... hikhik... sape2 yang nak join marilah klik kat SINI ye... Dengan hanya berblog beliau boleh jadi jutawan... Betul ke? mcm x percaya je... And then ada lagi satu surprise yang aku memang tak sangkakan... Great Teacher Onizuka nie bagi aku kad raya weh... huhu... pagi tadi kot baru perasan yang ada kad raya untuk aku... ahaks... well... famous blogger bagi kad raya pada aku blogger yang hanya baru belajar nak berblogging... huhu.. hai senangnya dalam hati... mane tau lepas nie dapat jemputan open house kat umah Eyriqazz pulak... huhu... sory la gambar x sampat nak snap.. dah kelam kabut pegi keje kan... hehe... Anyway thanks 2 Eyriqazz and family... 

1 ulasan:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    BalasPadam