Hadiah Kreatif

Rabu, 3 Ogos 2011

Tidak ku sangka

Hai readers2 ku... shat x semua? untuk puasa ketiga nie macam mane dengan hari anda,,, hehe,... harapnya okla  kan... k la nie aku ada nak bagi satu pengumuman bahawa aku tak sangka yang lecturer aku nak datang lawat blog aku... hehe... korang kalau rajin boleh la lawat blog lecturer aku 2... lilawati.blogspot.com bile korang baca kisah die time nak buat phd kompem korang suka punya.. hehe... membakar semangat untuk belajar lagi tinggi wooo.... hehe... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan