Hadiah Kreatif

Jumaat, 21 Oktober 2011

Apa pendapat korang

Hai readersku semua... sudah lama aku mendiamkan diri dari dunia blogging nie kerana telah berpindah ke tempat baru. Di kesempatan ini, aku amik la peluang untuk meng'hapdate' blog aku yang makin banyak sawang-sawangnya... hehehe... Ok la nie aku nak tanya pendapat korang nie... hmm... ok... katakanlah korang dapat tempat keje jauh and then korang x de transport... kebetulan family korang suh korang bertunang pulak kan.... mana satu yang korang akan pilih... nak beli transport untuk ke tempat keje ataupun nak bertunang... haha... silalah jawab.. kebetulan time 2 korang memang sangat2 memerlukan duit untuk kegunaan lain contohnya untuk pegi konvo ke atau apa2 sahaja yang dirasakan penting untuk menggunakan duit pada saat itu... dalam masa 2 bulan korang perlu simpan duit untuk tunang atau beli moto>? huhu... silalah jawab kan ye persoalan ini... 





6 ulasan:

  1. Beli motor je. sebab motor guna utk cari duit..tunang tu wat simple2 je..tak banyak pakai duit :-)

    BalasPadam
  2. memang nak wat simple pn... bagi cincin je... tapi bila cakap nak beli motor tunda tunang mak pulak majok... cer cite... cane...

    BalasPadam
  3. kalau mcm tu..tunang je la..ikut ckp mak..:-)

    BalasPadam
  4. huhu... nie yang tengah pening nie sebenarnya... keje baru je dapat... tapi dah mcm2 nak kene pkirkan... haha,,, ada cara nak daptkan income lebih x?

    BalasPadam
  5. Tunang je, pastu suruh tunang tu beli moto....heheh


    Singgah & follow sini ni...

    BalasPadam
  6. hehe... memang tunang nak belikan motor... huhu,, duk pk xde transport skang 2 yang nak tunda jap... tapi tgklah mana tau leh wat negotiation ngan family... huhu

    BalasPadam