Hadiah Kreatif

Sabtu, 7 Julai 2012

Review Filem 8 Jam...

Hi kengkawan semua... dah lama x update kan blog nie... hehe maklumlah tgh bz buat persiapan perkahwinan.. Banyak yang nak diceritakan dalam blog nie sebenarnya tapi aku nak cerita yang paling latest je ye... Ok baru2 nie 05.07.2012 aku dan tunang telah menjejakkan kaki ke TGV Bukit Tinggi...

Tibalah masa untuk menyaksikan fielm yang sangat2 dinanti2 kan oleh semua orang termasuk aku dan juga tunang.. haa nak dijadikan cerita permulaan cerita memanglah iklan manjang.. lama sangat iklan nye.. hehe... Tunggu punya tunggu tibalah saat dinanti2 kan,,, cerita pun bermula,,,

Ok la komen aku cerita ini banyak memberi pengajaran yang sangat berguna dan banyak memberi iktibar kepada penonton hinggakan aku yang tgk cerita 2 turut menitiskan air mata... Betapa filem in telah berjaya mencuri hati penonton dan juga berjaya mengambil 'feel' penonton. Oleh itu, kepada penggemar filem kita marilah kita sama2 support industri pefileman negara dengan meneonton filem 8 Jam.

Filem ini merupakan filem yang wajib tayang / wajib tonton dan apa sahaja ungkapan yang sesuai untuk filem ini.

Hari  nie tunang aku ngah OTW nak balik kampung, nak g kenduri kahwin umah sepupu die di baling. Semoga selamat kembali dan selamat pulang. Berhati2 lah dalam perjalanan nti ye...