Hadiah Kreatif

Ahad, 30 Oktober 2011

Konvokesyen UiTM Perak ke-75

Alhamdulillah akhirnya selepas 3 tahun setengah berhempas pulas menjadi seorang pelajar telah tiba saat yang ditunggu2... Iaitu majlis konvo... Majlis ini disertai oleh ibu bapaku, my beloved hunny bunny dan juga adik aku... Aku sangat gembira dengan kejayaan yang aku perolehi.. disertai dengan dorongan dan sokongan yang aku dapat dari orang yang paling aku sayangi... My hunny bunny ku banyak membantu dalam aku mengharungi pahit getir semasa aku belajar. Tidak dilupakan juga pak cik aku yang banyak membntu aku dari segi kewangan.. Walaupun banyak dugaan yang harus aku harungi akhirnya aku berjaya tempuhi dengan jayanya.. Alhamdulillah berkat doa dari kedua ibu bapaku dan juga dari papa yang sangat-sangat ibu sayangi akhirnya aku berjaya mendapatkan segulung diploma yang selama ini aku nantikan... Ok kat cnie aku ada nak selitkan sedikit gambar aku semasa majlis konvokesyen itu berlangsung..










Jumaat, 21 Oktober 2011

Apa pendapat korang

Hai readersku semua... sudah lama aku mendiamkan diri dari dunia blogging nie kerana telah berpindah ke tempat baru. Di kesempatan ini, aku amik la peluang untuk meng'hapdate' blog aku yang makin banyak sawang-sawangnya... hehehe... Ok la nie aku nak tanya pendapat korang nie... hmm... ok... katakanlah korang dapat tempat keje jauh and then korang x de transport... kebetulan family korang suh korang bertunang pulak kan.... mana satu yang korang akan pilih... nak beli transport untuk ke tempat keje ataupun nak bertunang... haha... silalah jawab.. kebetulan time 2 korang memang sangat2 memerlukan duit untuk kegunaan lain contohnya untuk pegi konvo ke atau apa2 sahaja yang dirasakan penting untuk menggunakan duit pada saat itu... dalam masa 2 bulan korang perlu simpan duit untuk tunang atau beli moto>? huhu... silalah jawab kan ye persoalan ini... 





Selasa, 18 Oktober 2011

Alhamdulillah

Setelah beberapa lama tidak meg'update' blog nie. Pagi tadi aku baru tgk akaun nuffnang... Alhamdulillah bertambah lagi akaun Nuffnang aku. Walaupun hanya lah ckit tapi bolehlah buat tambah duit poket ye dak... hehe... terima kasih Nuffnang sebab masih sudi untuk menempekkan iklan di blog aku yang tidak sebesar blogger2 otai yang lain contohnya Redmummy, Eyriqazz, YuyuZulaikha... dorunk nie walaupun ada yang masih baru tapi dah cukup femees... hehe... teringin jugak nak jadik mcm dorunk nie... huhu... tapi dengan apa yang ada sekarang pun dah alhamdulillah...