Hadiah Kreatif

Selasa, 28 Disember 2010

countdown

hello there... hi am now countdown for my day to go back to Uitm Perak.. haha... rasa 6 bulan 2 macam kejap je... pejam celik pejamcelik da 6 bulan... so... nie tinggal lagi berapa hari je yang tinggal untuk ak menghabiskan sisa2 hari ku disini,... so,,,, xde ape yang menarik pun just wanna fill these entry for december,,, hehe,,, long time never update this blog rasa rindu sume ada,,, so,,, i have several pic to show u alll,,., this is all about my last practical day in HE-CON SDN BHD,....





















Jumaat, 17 Disember 2010

sick day

Salam.... dah lame rasanya x update blog nie.... hmmm... banyak benda yang jadi.... susah la nak cite kat cnie... hmm.... 14 disember 2010 abah kene admit kat hospital coz during that day abah g regular check up then the doctor said that abah punya jantung lemah and they need to send my father 2 ward becoz nak make sure abah stabil... then the doctor gave a bad news.... buah pinggang abah makin teruk... maybe need to go for dialisis.... sedih nya dengar... n bertambah pilu apabila maybe perut abah akan ditebuk for the treatment... for the whole life.... macam x leh terima kenyataan nie... tapi nak wat macam mane,,,,, kene terima seadanyaa,,,, takdir yang telah ditetapkan... so... i have to face it... tolong la doakan kesihatan abah semoga cepat sembuh ye... we all here are trying the best to get the best treatment for my father... hopefully with all of your support i can stand to face any problem.... Amin.... 

Khamis, 9 Disember 2010

barang hantaran di gubah olehku

kawen kawen..... tunang tunang... hehe... okla... entry kali nie i just wanna post some design for wedding and pertunangan... so... on that day i am the pengapit of the bride... hehe//// first time jadik pengapit... huhu.... so apa yang aku wat nie maybe biasa2 je bagi orang yang dah berpengalaman tapi... just to get some knowledge dalam hal2 gubahan nie.. hehe...
so these are the picture....



BUAH BUAHAN



SIREH JUNJUNG



BUNGA TANGAN



KESELURUHAN HANTARAN



KAT MEJA BERADAP
bunga tangan nie i baru je blaja buat... hehe... my idea with my sister.... kami yang dok menggodek barang hantaran nie dari tgh hari.. ehehe... so... this is the first time i got the knowledge on gubahan hantaran...

Sabtu, 4 Disember 2010

what a day..

sorry for long time wating for a new update... this week i have no mood at all to update my blog... i also donno why... feel very tired, bored, sleepy and the most important thing is i feel fedup with my supervisor at the office,.... berlagak sangat... sume keje pass kat org bawahan.. keje sendiri pn malas nak buat... bile salah kene marah 2 da kompom la... bile kita cakap sume salah... die je yang betul... i feel pity to my office mate.... kene marah je... bagi keje belambak2 and then nak cepat siap je... my my my... teruk kan... x syok langsung environment keje mcm nie... hmm... that's why la i did not have any mood for this week.... beban sangat rasanya.... hmm.... k la... sakit gigi nie... rasa mcm nak hantuk kepala kat dinding je... bye....