Hadiah Kreatif

Ahad, 20 Februari 2011

Anniversary

hai... Nie nak update pasal entry yang anniversary la nie... rasa mcam lambat plak nak tgu amik gambar ngan my hunny bunny... so... ak update la dulu gambar ak ngan anniversary present yang my hunny bunny ku belikan ye... 






ha... amacam besar x hadiah nie... hehe... tengokla muka pun macam x siap coz baru je lepas siapkan model untuk subjek cons tech... haha... comel kan teddy nie... hehe... lebih besar dari aku sendiri... 

Jumaat, 18 Februari 2011

Anniversary

14 februari 2011 - Actually this date bukannya tarikh kita orang punya anniversary... tarikh nie tarikh aku balik rumah... Tarikh sebenar anniversary kita orang ialah pada 13 Februari 2011... So, on this date i got my present from my hunny bunny... sesuatu yang x disangka dan sudah lama menjadi idamanku untuk memilikinya... so,,, masa anniversary nie la baru dapat present nie... hehe... thanks papa sebab belikan ibu hadiah nie... I Like... Anyway ak xnak post kan lagi gambar present yang ak dapat nie... hehe... coz ak nak amik gambar ngan my hunny bunny and then baru letak kat dalam blog nie... hehe... bagi korang jeles ckit... hehe... so,,, tgu next entry ak yang ak akan post x lama lagi ye... bye... sayonara... 

Ahad, 13 Februari 2011

2nd Year Anniversary

Salam semua... today i nak cerita sikitla pasal Anniversary kite orang... Hari nie is my special day in my life because today is my second anniversary day ngan my hunny bunny ku... rasa macam kejap je umur hubungan kami dah mencecah 2 tahun... Banyak halangan dan dugaan yang kami tempuhi bersama,,, Walau apa pun yang menghalang hubungan kami, kami tetap kekal dan percaya antara satu sama lain... Apa yang paling penting aku nak highlight kat sini adalah susah senang kami akan tetap bersama... Sesusah mana pun halangan 2 kami akan tetap cuba hadapinya bersama... Biarpun kami berjauhan kerana aku sedang belajar tapi x lama dah aku nak habiskan belajar nie... Kami tetap akan sentiasa berhubung, bertanya khabar supaya ikatan kemesraan yang kami bina tidak akan putus atau hilang macam 2 je... dalam hubungan memang ada yang pahit dan manis... tapi jika kita kenang balik kalau xde pahit dan manis 2 maka xde la asam garam dalam hidup kita... maknanya kita xde pengalaman dalam menghadapi sesuatu perkara. Nasihat saya pada mereka yang baru nak berjinak-jinak dalam alam percintaan... cintailah pasangan anda dengan sejujurnya.. percayai lah pasangan anda kerana dengan kepercayaan yang ada dalam hubungan, kasih sayang anda akan bertambah erat... 

So, to My Love Hunny Bunny, Happy 2nd Anniversary... Semoga Hubungan kita bertambah erat dan diredhai oleh Allah S.W.T. Salam sayang dari ibu yang sentiasa mencintai papa... Love u so much... Isnin nie kita jumpa ye papa... 

Rabu, 9 Februari 2011

Percutian Yang Indah (cont'd)

04/02/2011 - Gaya seorang pemain Badminton - Petang lepas kami g jalan2 kampung, kami duduk di bangsal di luar rumah,... sambil2 2 my hunny bunny main badmminton dengan sepupunya... aku yang xde wat ape2 nie duk snap2 la gambar dorunk... so... these are the picture of badminton player...










nampak buah mangga yang bergayut2 nie... sedap kan... kalau dapat cicah ngan kicap gula fuyoo... sedap... 

Percutian Yang Indah (cont'd)

04/02/2011- Jalan2 di Kampung - Petangnye lepas berjalan2 di bandar kami g jalan2 kat kampung plak... g tengok sawah bendang yang terdampar di Kedah... hehe... Jalan die adventure la jugak... dekat ngan tali air kalau la salah press minyak moto kompem2 masuk kat air 2 hehe...sambil2 jalan 2 kami tgk la rumah2 yang ada kat situ... ada satu rumah nie bukan rumah la challet... telah digunakan untuk penggambaran Jangan Pandang Belakang Congkak... Igt x ngan Pak Sudir... haaa... rumah 2 la yang dorunk belakon... tapi sayang hari tu kan Banjir kat Kedah so rumah 2 pn turut terlibat dan mengalami kerosakan...




Nie salah satu lokasi penggambaran filem jangan pandang belakang congkak ye....

Nie plak rumah pak sudir dalam jangan pandang belakang congkak... rumah nie kelihatan usang kerana ia kesan daripada banjir yang berlaku pada tahun lalu... 







* kenangan yang x leh lupa... ada pacat melekat kat kaki... huuiii geli la....

Isnin, 7 Februari 2011

Percutian Yang Indah (cont'd)

04/02/2011 - Rumah Mahathir - Next place yang kite orang pegi ialah rumah kelahiran mahathir. Komen aku pasal rumah nie cantik, menarik, kemas dan selesa...

nie gambar nye...








Percutian Yang Indah (cont'd)

04/02/2011 - Muzium Padi - Melawat muzium padi yang menjadi kebanggaan rakyat kedah. ini kerana ia merupakan sumber pendapatan utama bagi penduduk di situ... jadi dengan adanya muzium padi apa yang mereka ushakan dihargai oleh banyak pihak. x banyak yang ak nak cite jadi korang tgk jela gambar nie ye... hehe....















Percutian Yang Indah (cont'd)

03/02/2011 - Atas Feri - huhu... First time naik feri dari penang... hehe... syok la jugak tapi bila tgk bawah macam nak jatuh plak rasanya... hehe... laju plak ferinya... sempatla snap beberapa gambar nie... untuk dijadikan sebagai kenangan yang ak penah g negeri2 yang ak x penah pegi... hehe...