Hadiah Kreatif

Khamis, 11 Ogos 2011

Segmen cx's: geng UiTM by campus





ha nampak x banner kat atas nie... ha... kalau mcm nie dh tentu korang tau yang aku nak join segmen kan haha,,, 
ok kali nie segmen untuk student uitm... xkira la masih belajar ataupun dah jadi ex student masih boleh join... uhuks... 

soalan yang diberi beserta jawapan: 

1) UiTM kampus mana: UiTM Sri Iskandar, Perak

2) Course yang diambil : Diploma in Quantity Surveying (QS)

3) Part berapa? haha dah abis dah...

ok la 2 je jawapan yang organizer nie nak... hehekkk.... 

kalau nak join masih boleh sebelum 20th August 2011... 

Cepat jangan lambat...

4 ulasan:

  1. saya pun uitm seri iskandar perak gak. OM student.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  2. singgah melawat geng uitm :) selamat berpuasa, selamat hari raya :D uitm dihatiku! ♥

    geng uitm by campus :)

    BalasPadam
  3. balas kunjungan dari UiTM Perak jgk..
    oo..kos QS..popular kos tu kat seri iskandar hehe

    BalasPadam
  4. hai! datang dari segmen ini juga :)

    BalasPadam