Hadiah Kreatif

Selasa, 9 Ogos 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "

ok korang semenjak dua menjak nie aku rajin sangat nak join segmen yang dianjurkan oleh blogger yang lain... haha... ok la... memandangkan blog aku nie pn belum cukup 500 follower lagi x salah kalau aku nak mencuba... hehe... 

BERMINAT NAK JOIN?? MEH KLIK SINI


ok nie ada entri untuk segmen nie:

nama: eila *nama penuh x leh bagi...huhu

hobi: bowling, travel, and also tgk wayang.

ok hobi pertama yang paling aku suka ialah haha mestilah bowling. Bowling nie jadi feveret sebab nye leh hilangkan tension dan jugak sangat2 enjoy.. huhu.... nie pn dah lama x g main bowling nie... 

hobi kedua plak.,,. kami (my hunny bunny and i) nie suka sangat berjalan2... mana2 tempat yang kami redah pasti kami akan amik gambar dan akan kongsikan bersama... haha//

Hobi ketiga: dah temtulah tgk wayang... jeng jeng... kalau dulu pantang ada cerita baru kompom kami pegi tgk wayang... haha... tapi sekarang nie disebabkan nak menabung untuk kahwin makanya kami hadkan sebulan 2 sekalinje tgk wayang... hehe... 

so inilah serba sedikit tentang hobi yang aku... so... meh join ramai2 segmen nie....




42 ulasan:

  1. sy follow dr segmen same ^^

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  2. hye...singgah dari segmen dan group yang same...follow awk.. :)

    http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  3. dr segmen yg sme..dr jepun terbang ke korea..hihi. =)
    follow kamu ^^

    BalasPadam
  4. follow dari segmen sama tp group Jepun.. =)

    BalasPadam
  5. follow dari segmen sama- jepon! :)

    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow kamu^^

    BalasPadam
  6. singgah dr segmen yg sma..follow kamo =D

    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  7. ponn ! ponn !

    singgah melawat sini.dari negara sama,k0rea ;)

    BalasPadam
  8. saya tak join segmen ni. tapi nak jenguk2 jugak contestant. jom g blog saya.. =)

    BalasPadam
  9. singgah dan follow sini :) dari segmen AA jugeee :)

    http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  10. follow dari segmen sama- dari dubai ke korea! :)

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow kamu^^

    BalasPadam
  11. follow dari segmen sama- dari dubai ke korea! :)

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow kamu^^

    BalasPadam
  12. mai dari australia.. segmen AA :)

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  13. HYE .
    SY DAH FOLO AWK DARI SEGMEN YG SAMA :)

    HIT ME BACK :)

    P/S : SY FOLOWERS YG KE 41

    http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  14. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    BalasPadam
  15. Hai... linda dtg dr segmen AA bw sini... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  16. dr segmen same, tp dtg dr dubai
    i follow u
    follow i balek ;D

    http://farazone.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  17. Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group australia! :D
    done follow u..follow me back k :)

    BalasPadam
  18. Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group australia! :D
    done follow u..follow me back k :)

    BalasPadam
  19. Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group Perancis.! :D

    Happy Blogging.! ^_^

    BalasPadam
  20. pon pon...
    dari Jepun nie, segmen AA.
    happy travelling yar :)
    follow kamu suda.
    jom travel sini jgk. TQ http://missmeera.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  21. hi2..singgah sini..sy dri group dubai..jenguk2 kawan dri group korea=)..

    dah follo awk=)

    BalasPadam
  22. aten snggh sini dn follow yerp.tp nama aten blom kuar lagi.jmput ke blog aten :)

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  23. Hello hello! Saya dtg dari Switzerland nak melawat awak. Dan follow perkembangan awak skali :) Jom follow saya pulak! Hihi.
    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. Hello hello! Saya dtg dari Switzerland nak melawat awak. Dan follow perkembangan awak skali :) Jom follow saya pulak! Hihi.
    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. polo dari dubai

    http://sheilajulmohamad.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  26. pom pom pom..

    nak korea nk jmpa lee min hoo boley??

    folo jugakk

    :D

    BalasPadam
  27. wahhh..sy pn ske main bowling gak..t kter lwn nk..hehe
    salam kenal, dr switzerland ke korea...follow u, jemput singgah blog sy jgak yea.. =)

    BalasPadam
  28. pon..pon..
    sy pemandu dri england:)
    jom follow balik:)

    http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html
    done follow u!!

    BalasPadam
  29. Dari England nak melawat blog awak!! Dah follow ye!! Jom follow memollow balik !!
    Che Mat.com

    BalasPadam
  30. Marina travelling ke Korea...tapi AA tak letak lagi marina di negara mana...heee~ salam perkenalan...

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  31. travelling dari New Zealand ^^

    http://kechikuma.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  32. dr team switzerland

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    BalasPadam
  33. dah siap follow this nice blog...mesti follow balik tau..meati^^

    http://belog2u.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  34. pon ! pon! pon!

    hahaha...saya dari team India taw...°◕‿◕°

    Salam Perkenalan...°◕‿◕°

    Jum Singgah dan Follow Blog Saya°◕‿◕°

    BalasPadam
  35. myra datang dari segmen AA naik lori dari dubai.... :)

    BalasPadam
  36. salam singgah dan follow dari segmen anif..nanti singgah blog kak ita ya...TQ

    BalasPadam
  37. salam...saya dari china..jauh datang cini,naik lorry plak tu..nak tinggal jejak kat cini..
    do follow me too``

    http://appleijau90.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  38. musafir dari Mesir datang ni, sambil follow :)

    BalasPadam
  39. slm merdekaraya :)
    follow sini dr segmen yg sama..naek lori dr brazil :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  40. Singgah Dari ITALY, Singgah Blog ye !

    http://budakgempal.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam