Hadiah Kreatif

Khamis, 17 Oktober 2013

Malam Berinai 06.10.2012 (Tema - Hijau Lumut)

Sedikit gambar bagi malam berinai untuk tatapan semua.. 










Kait Botol Air Anak....

Hi,,, skang nie ngah otw nk kaitkan bekas tuk botol my baby.,, so bile dh siap sy akan update k... nantikan kemunculannya... hehe

Crochet Design

Hai readers.. ok korang sume ingat lagi x pasal crochet masa entry ak hari 2... ok hari nie ak nak tunjukkan kat korang crochet yang aku buat... Kalau korang berminat boleh tempah jugak... Kalau nak tempah leh tinggalkan komen kat entry ini... Ok silalah tengok ye...


RM 30

Harga yang ditunjukkan termasuk dengan kos penghantaran. Jika mahu guna awal sila tempah dua minggu lebih awal dari tarikh yang ingin digunakan.

Thanks... Kalau berminat tempah k... Komen je kat cine... juga boleh pm di facebook...


Crochet Bottle for order!!!! Reasonable Price!!! Hurry!!!!

Hi readers sume,

Promosi untuk followers dan juga readers semua.. Saya baru berjinak2 dalam bidang mengait.. Entry sy sebelum nie sila klik http://eilaroy09.blogspot.com/2011/07/crochet-design.html  Design tersebut masih boleh ditempah..

Kini saya ingin promosikan design terbaru.. Untuk mendapatkan sedikit kelainan ia doleh dijadikan sebagai door gift bagi majlis bertunang, cukur jambul dan sebagainya. Tempahan awal hendaklah dibuat supaya tempahan boleh disiapkan dalam masa yang dikehendaki.

Kat bawah nie adalah design botol air. Warna boleh dipilih mengikut tema yang dikehendaki. Untuk harga boleh pm saya di Facebook : https://www.facebook.com/norfadilah.shamsudin

Gambar kat bawah nie adalah contoh botol air kait yang saya katakan di atas tadi.. Warna bekas botol air ini boleh di tukar. Kebiasaannya saya akan buat warna hitam di bahagian bawah bagi mengelakkan kekotoran.

Seterusnya saya akan sambung dengan warna2 pilihan anda. Maksimum kaler adalah 3... Tali botol air pun boleh pilih nak pakai warna yang digemari...



Jadi jangan segan2 nak pm saya untuk harga ye.... 



Rabu, 2 Oktober 2013

Nuffnang menjelma…

Alhamdulillah akhirnya nuffnang ads menjengah lagi kat blog aku setelah sekian lama menyepi…

Huhu… tgkla preview bawah nie,…

Untitled

Nuffnang Tags: , ,

Moga2 lepas nie ade lagi rezeki dari nuffnang ye,,, SmileOpen-mouthed smile

Selasa, 1 Oktober 2013

Anak Anugerah Ilahi

Hi dah lama sy x hapdate blog nie kan.. hehe… Nie pic terlatest anak saya…

Rindu kat anak saya nie…hehe… Ade beberapa gambar untuk tatapan anda semua…

 

46959_10201832572073988_275162757_n581667_562744137105719_341284361_n600636_594340593946073_1091641030_nAnakku

Cinta hati ibu dan papa…